Homok szűrése ProStar Profi 4 m3 / h
Menu
Bevásárló kosár

AJÁNDÉKOK  válogatása minden 55 000 Ft feletti megrendelésre

Homok szűrése ProStar Profi 4 m3 / h

Homok szűrése ProStar Profi 4 m3 / h
-15 %
Homok szűrése ProStar Profi 4 m3 / h
Ne habozzon! Az akció hamarosan véget ér
Nap
Óra
Perc
Második
78 550,00 Ft
92 750,00 Ft
Nettó ár: 61 850,39 Ft
  • Stock: Készleten
  • Állapot: ÚJ
  • Brand: Marimex
  • Cikkszám:Model: 10600022
  • Tömeg: 11.40
  • SKU: 10600022
Homokszűrés A ProStar Profi 4 (korábban BlackStar 4) elvben a természet ihlette - itt is az esővíz kristálytiszta forrásvízré alakul át az áteresztő kőzetrétegekben történő szűrésnek köszönhetően. Homokszűrés során a víz áthalad a szilícium-homokon, ahol még finom szennyeződéseket is elfognak, és csak tiszta, szűrt víz jut vissza a medencébe. Ezért fontos a szűrőhomot gyakran öblíteni, hogy a szennyeződések ne kerüljenek a homokba. Javasoljuk, hogy a szűrőt hetente legalább egyszer öblítse le.

A homok szűrésének összetétele és leírása:
A ProStar Profi 4 homokszűrő rendszer egy szűrőedényből áll, amely 18 - 20 kg szűrőhomot képes tárolni.
A tartály kiváló minőségű polipropilénből (PP) készül. Zökkenőmentes, korrózióálló és az uszodákban általánosan használt vegyszerek.

A szűrés lefolyószeleppel, nyomásmérővel, a szűrőedény beépített alkotóelemeivel van felszerelve, beleértve egy könnyen kezelhető hatutas szelepet (amely a szűrőedény fedelébe van beépítve), egy 250W-os szivattyúmotort, a műanyag alapot a helyszíni telepítéshez. A rendszer kiváló minőségű anyagokból készül, szigorúan betartva a műszaki szabványokat, és kimeneti ellenőrzésen esik át.

A csomag tartalma:
- homok szűrése
- utasítások

figyelmeztetés
Alapértelmezés szerint a homokszűrést szűrőhomok és tömlők nélkül szállítjuk. Ha nincsenek ezek a termékek, javasoljuk, hogy vásárolja meg őket a homok szűrésével egy időben.

Ajánlások a működési költségek csökkentésére
Ha csökkentett villamosenergia-mennyiséget (azaz éjszakai villamos energiát) használ, akkor bekapcsolhatja a szűrést, miközben ez a tarifa aktív. A szűréshez vásárolhat egy órakapcsoló-aljzatot hobbi piacokon vagy az interneten, amely a szűrést a beállított időben be- és kikapcsolja. Ez jelentősen csökkentheti a működési költségeket.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
Rossz Kiváló